Juicy Donuts

Spørsmål og svar


Juicy Donuts er en bedrift som tar miljøet på alvor. Vi jobber hardt for å nå vårt mål om 0% svinn i vår produksjon. Dette gjør vi ved å ha en nøye plan for å minimere avfall så mye som mulig.

Vi er også stadig på jakt etter måter å forbedre vår miljøvennlige profil på. En av de tingene vi har gjort for å bidra til dette er å bli en papirløs bedrift. Vi har implementert en rekke digitale løsninger for å erstatte papirbruk så mye som mulig. Dette inkluderer elektroniske fakturaer, digitale lagerbeholdninger og digitale sjekklister.

Vi tror at ved å redusere vår papirbruk, kan vi bidra til å spare trær og redusere vår miljøavtrykk. Samtidig gir dette også en rekke praktiske fordeler for våre ansatte, som raskere tilgang til dokumenter og en mer effektiv arbeidsflyt.

Vi håper at vår innsats for å bli en mer miljøvennlig bedrift vil inspirere andre til å følge vårt eksempel og gjøre en innsats for å beskytte miljøet for fremtiden.


Juicy Donuts er en kafè som har som mål å redusere svinn på en bærekraftig måte. Vi vet at matproduksjon har en stor påvirkning på miljøet, og vi ønsker derfor å bidra til en mer bærekraftig verden. Derfor har vi implementert flere tiltak for å redusere svinn i vår virksomhet.

Et av de viktigste tiltakene vi har satt i verk er at vi selger restemat gjennom tjenesten Too Good To Go. Too Good To Go er en app som gir kunder mulighet til å kjøpe restemat fra butikker og kafèer som ellers ville gått til spille. Ved å selge restemat gjennom denne tjenesten, bidrar vi til å redusere matsvinn og samtidig tilby våre kunder billigere og mer bærekraftig mat.

Vi har også implementert andre tiltak for å redusere matsvinn i vår virksomhet. Vi planlegger forskriftsmessig vår produksjon for å sikre at vi ikke produserer mer mat enn vi trenger. Vi har også god kontroll vår innkjøpsprosess for å sikre at vi ikke kjøper inn mer råvarer enn vi trenger.

Alt i alt gjør Juicy Donuts mye for å redusere matsvinn og bidra til en mer bærekraftig verden. Gjennom vårt samarbeid med Too Good To Go og våre andre tiltak, har vi klart å redusere svinn betydelig, og vi fortsetter å jobbe for å gjøre vår virksomhet enda mer bærekraftig..


Juicy Donuts er en lokal kafè som tilbyr en rekke saftige og deilige donutter. I tillegg til å tilby et utvalg avdonuts, tilbyr Juicy Donuts et unikt dugnadsprogram for idrettslag, foreninger, skoler og andre organisasjoner.

Gjennom dette programmet kan medlemmer av disse foreningene tjene penger til aktiviteter og arrangementer. Dette gir en mulighet for organisasjoner å få økonomisk støtte uten å måtte sette opp telt og selge kaker og brus på gaten.

Juicy Donuts har også et bredt utvalg av donutter som passer for alle anledninger, så om du ønsker å skaffe noen donutter til en skolekonsert eller en idrettskonkurranse, kan du være sikker på at du finner noe som vil glede alle smaksløker.

Så hvis du er medlem av et idrettslag, en forening eller en skole, og du trenger økonomisk støtte til dine aktiviteter eller arrangementer, bør du vurdere å delta i Juicy Donuts sitt dugnadsprogram. Ikke bare vil du tjene penger, men du vil også bidra til å støtte en lokal kafè samtidig.